Theorie

Theorielessen

Bij Roady Rijopleidingen is het mogelijk om privé theorielessen te nemen maar ook klassikaal theorie volgen is mogelijk. Bij het volgen van prive lessen krijg je 1 op 1 les van een gespecialiseerde instructeur die samen met jou de knelpunten in de theorie aan gaat pakken. Hij heeft hiervoor speciaal ontwikkeld lesmateriaal tot zijn beschikking. Ook voor mensen met Adhd, Add, dyslexie, autisme en leerlingen met een leerprobleem hebben wij beproefde methodes ontwikkeld.

Klassikaal word er les gegeven aan hooguit 8 leerlingen. Op zondag ga je beginnen met de theorie-cursus, een intensive dag want ‘s morgens beginnen en aan het eind van de middag zijn we klaar. met de stof.

De volgende dag gaan we ‘s avonds de theorie oefenen en gebruiken daarbij zoveel mogelijk dezelfde vragen als bij het CBR gebruikt worden. In diezelfde week gaan we examen doen en afspraken worden dan ook in overleg met de leerling gemaakt. Deze methode gebruiken wij omdat je dan tijdens het examen zowel je lange termijn als je korte termijn geheugen kunt benutten.

Stap voor stap wordt de theorie behandeld en geoefend. In ongeveer 10 uur brengen wij de kandidaten de volledige theorie bij. Daarna gaan we de volgende dag deze stof nog eens intensief oefenen door niets anders dan examens maken en bespreken. Niet door trucjes te leren maar door echt alle theorie te doorlopen. Natuurlijk gebruiken ook wij ezelsbruggetjes maar dat vereenvoudigd het alleen maar.

Overal wordt voor gezorgd, koffie,fris en ook de lunch. Niet alleen de leerlingen van Roady Rijopleidingen kunnen zich opgeven voor de theorielessen maar ook als je bij een andere rijschool les heb kun je hier gebruik van maken. Meld je aan door op de onderstaande knop te klikken of te drukken.

Wil je teruggebeld worden?

Theorie leren en testen

Het is ook mogelijk om in te loggen via de pagina van Roady, daar kun je de theorie leren en testen. Een theorie-boek is niet nodig want alle informatie staat op deze pagina. Leerlingen van Roady Rijopleidingen kunnen de inloggegevens gratis aanvragen via onderstaande knop.

Om je een beetje te helpen kun je via deze link: Maten en gewichten in het RVV (nieuw)  een uittreksel downloaden waarop ik alle maten afmetingen en gewichten heb samengevat. Als je deze uit je hoofd zou kunnen, denk ik, dat het examen een stuk makkelijker zal worden.

Nooit meer domweg stampen, maar leren door doen!

  • Stap voor stap door de theorie
  • Boordevol opdrachten, animaties, video en toetsen
  • Complete examens volgens de CBR – methode
  • Check per categorie waar je jezelf nog kunt verbeteren
  • De gehele theorie als videofragmenten opvraagbaar, ideaal voor mensen met leesproblemen

Voor meer informatie bel: 015-2563890 of klik op “Bel mij” dan belt Rob of Dineke je z.s.m. terug.Veel succes!

Menu